Fotografies‎ > ‎

Fotos Sortida Skating - Sagrada Família


El dia 12 de novembre els alumnes de 3r d'ESO  van realitzar una sortida a la pista de gel de Barcelona "Skating" i a la Sagrada Família. Amb unes expectatives meteorològiques molt alentadores, els alumnes es disposaven a gaudir d'un dia diferent.

Després d'un viatge en el tren de rodalies de Mataró a Barcelona, arriben a la Ciutat Condal a l'Arc de Triumf. Allà disfruten de les vistes del monument i el passeig mentres esmorçen.

En acabat l'esmorçar i després d'un agradable passeig, es van dirigir a la pista de gel de moda els anys 70 a Barcelona, que va acollir els alumnes de Valldemia, que van gaudir d'una activitat lúdica que tots recordaran.

El dianar va ser a peus de la Sagrada Família en la plaça que du el mateix nom que el temple expiatori. Després de l'apat varen gaudir de la visita a la basílica acompanyada amb d'uns guies TIC molt novedosos, auricular i tablets. 

Una sortida que va convinar temps lúdic i cultural d'una forma equilibrada i que ja forma part de l'experiència i el record dels alumnes de 3r ESO.